Yale Easy

Ingen nøkler å miste – aldri mer låst ute

Yale Easy er den moderne versjonen av den gode gamle smekklåsen eller kasselåsen, som den også er blitt kalt. Bare tast din personlig valgt kode, vri om og du er inne. Siden Yale Easy er nøkkelfri, gjør den hverdagen både enklere og tryggere.

Hvilken dør vil du sikre med Yale Easy?

Elektronisk kodelås er praktisk, ikke bare for inngangsdøren. Yale Easy kan monteres i alle typer dører, også tynne dører helt ned til 32mm. Det betyr at du kan kvitte deg med nøkkelen både til boden, kjelleren, loftet, garasjen – og hvorfor ikke hytta? Yale Easy passer overalt!

Dersom noen kikker deg over skulderen…

Du er sikkert vant til å skjule koden når du benytter bankkortet ditt. Hvis det er personer i nærheten når du taster koden på din Yale Easy, kan du sikre deg ved å taste flere tilfeldige tall før eller etter koden for ikke å røpe den.

 

Enkel å montere og gjøre klar til bruk

Når du kjøper Yale Easy får du utfyllende opplysninger som guider deg gjennom montering, bruk og hvordan du bytter kode, om det skulle bli behov for det. Yale Easy drives av 4 stk. AA batterier. Skulle låsen gå tom for strøm, kan du åpne den med et vanlig 9-volts batteri (samme typen som sitter i røykvarslere).

Yale Easy kan inneholde to koder på mellom 4 og 12 sifre. Du bestemmer selv kodelengden. Den ene koden kan være for deg, og den andre kan for eksempel være for øvrige familiemedlemmer eller dine gjester.

 

Elektronisk lås er kommet for bli. Se hvordan du kan øke sikkerheten på flere måter

Du oppdager raskt hvor praktisk og trygg hverdagen blir med Yale Easy.
Hvorfor ikke gå et skritt videre og montere tilsvarende låser på balkongdør og vinduer?

Du finner mer informasjon her:

 

Yale Balcony        Yale Window

 

Ta det første skrittet til en sikrere bolig i dag!

Her finner du ditt nærmeste TrioVing Sikkerhetssenter – vi er over hele landet.

Gå inn på linken og klikk på meny eller
ring 08877 og snakk med din lokale låsesmed.