Personvernerklæring og bruksvilkår for TrioVing Sikkerhetssenter sine digitale kanaler

TrioVing Sikkerhetssenter administreres av TrioVing AS. Vi er opptatt av å beskytte ditt personvern.

Denne personvernsiden beskriver:

  • de ulike typer personopplysninger vi samler inn om deg (når du bruker dette nettstedet);
  • hvordan vi bruker personopplysninger og hvorfor;
  • hvem vi deler dem med og hvor
  • hvor lenge vi lagrer dem
  • dine rettigheter og hvordan du kontakter oss hvis du har ytterligere spørsmål om behandlingen av dine personlige opplysninger og hvordan vi kan gjøre endringer i denne personvernpolitikken.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Vi samler og lagrer:

Navn, adresse, e-postadresse og / eller telefonnummer som du gir informasjon om.
Kontakt og shipping-informasjon og betalingsinformasjon du oppgir i forbindelse med produktkjøp på vår side (a) som en del av kontoinformasjonen din (hvis du har en konto) og / eller (b) i forbindelse med forespørsler om, eller kjøp av, produkter på vår hjemmeside.
Vi samler, behandler og analyserer informasjon om hvordan nettstedet vårt brukes. Webtrafikkdata er informasjon som er knyttet til besøkende og informasjon som administreres i kommunikasjonsfelt for å sende, distribuere eller gjøre meldinger tilgjengelige.

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å tilby deg produkter og tjenester, gi deg et trygt nettmiljø, administrere vår markedsføring, gi deg en bedre opplevelse på nettet, analysere resultatene av vår nettside og gjøre innholdet på nettsiden vår mer relevant for deg. Informasjonen brukes ikke til å identifisere individuelle besøkende.

I nettleserinnstillingene kan du angi om du vil tillate cookies eller ikke. Hvis du velger å ikke akseptere cookies, kan du fortsatt bruke vårt nettsted, og noen tjenester, men bruk av visse funksjoner og områder av nettstedet vårt og dets tjenester kan bli betydelig begrenset. I vår informasjonskapsel kan du lese mer om bruk av informasjonskapsler.

Vi har profiler/sider i sosiale medier. Når du besøker disse sidene,eksempelvis vår selskapsside på Facebook, vil det sosiale mediet,eksempelvis Facebook, behandle dine personopplysninger og brukeinformasjonskapsler. Mer informasjon om hvordan det sosiale medietbehandler personopplysninger og hvordan de bruker cookies finner du i detrespektive sosiale mediet, eksempelvis Facebook sine sider for Personvern og Informasjonskapsler. I noen tilfeller kan vi via det sosiale mediet brukedisse opplysningene til å vise deg målrettede annonser.

Hvordan og hvorfor skal vi bruke dine personlige opplysninger?

 Hvorfor behandler vi disse personopplysningene? Hva er det juridiske grunnlaget for slik behandling?
 Å gi deg den informasjonen du ber om via nettsiden.  Bruk av dine personlige data på denne måten er nødvendig for å svare på forespørselen din.
 For å opprette og administrere kontoen din, for eksempel, ved å sende deg passordpåminnelse eller varsel om endringer i kontoinformasjonen din.  Bruk av dine personlige data på denne måten er nødvendig for å gi deg en online-konto.
 Å utføre statistisk analyse om bruk av nettstedet for å bedre forstå hvordan nettstedet vårt brukes og gjøre forbedringer.  Det er i vår legitime interesse å se på denne informasjonen for å forstå hvordan nettstedet vårt brukes og for å håndtere og forbedre det. Siden ingen personlig sensitiv informasjon vil bli behandlet og behandlingen er begrenset, har vi konkludert med at vår legitime interesse for å utføre analyse og forbedringer har forrang fremfor din personlige interesse.
 For bedre å forstå dine interesser og preferanser, for å gi deg en opplevelse skreddersydd for interesser og preferanser, for eksempel gjennom atferdsanalyse og automatisert markedsføring.  Det er i vår legitime interesse å se på innstillingene vi oppnår fra nettleseradferd og -kjøp, slik at vi kan tilpasse brukeropplevelsen din, inkludert markedsføringsmateriale, der dette overholder markedsføringsvalget ditt (se nedenfor).
 Å sende deg varsler om relevante produkter eller tjenester som kan være av interesse i henhold til markedsføringsinnstillingene dine.  Vi vil kun sende deg markedsføringsmateriale der vi har ditt samtykke.
 Å tilby deg klare salgsverktøy for å hjelpe deg med å velge riktig produkt eller tjeneste.  Bruk av dine personlige data på denne måten er nødvendig for å svare på forespørselen din.
 For å overholde lovkravene er vi underlagt, for eksempel skatt eller rapporteringskrav. Bruk av dine personlige data på denne måten er nødvendig for at vi skal overholde våre juridiske forpliktelser.

 

Til hvem og hva vil dine personlige data kunne bli oppgitt?

Vi vil kunne oppgi dine personlige data for disse formålene:

Når det kreves av loven

  • Til en kjøper eller potensiell fremtidig kjøper av vår virksomhet.
  • Vi tar skritt for å beskytte alle personlige data som overføres til tredjeparts eller tredjeparts nettsteder.

For markedsførings- og salgsformål

  • Informasjon du gir fra deg via skjemaer i våre digitale kanaler vilbli delt med våre lokale samarbeidspartnere i TrioVingSikkerhetssenter-konseptet, siden det er disse som har ansvar fortilbuds- og gjennomføringsprosessen lokalt.

Hvor lenge lagrer vi dine personlige data?


Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å møte formålet med hvilke data som er samlet inn og i samsvar med vår interne lagringsplan for poster. Dette betyr at vi sletter dine personligedata når slike data ikke lenger er nødvendig for å behandle enforespørsel eller bestilling eller for å administrere kontoen eller klientforholdet. Statistikk som er anonymisert, kan lagres lenger.

Personopplysningene lagres så lenge du har en aktiv relasjon til oss eller våre digitale kanaler, eller til du selv ber oss om å glemme deg og slette lagret info om deg. Vi definerer en relasjon til oss eller våre digitale kanaler som å (i) være kunde av oss, (ii) ha samtykket i å motta markedsføringsinfo fra oss, (iii) aktivt bedt om kontakt med oss via sosiale medier, elektroniske meldinger eller elektroniske skjemaer, (iv) vært aktiv i våre digitale kanaler etter du har gitt ditt samtykke. Relasjonen defineres som aktiv dersom den har vært utøvd i løpet av de siste 24 måneder.

Dine rettigheter

I forbindelse med personopplysningene vi har om deg, har du rett til å:

  • Be om en kopi av dine personlige data fra våre poster
  • Be om at vi retter eller sletter dine personlige opplysninger (selv om det kan bety at vi ikke kan behandle forespørsler eller bestillinger eller at kontoen din utløper)
  • Spørre oss om å slutte å behandle dine personlige data (for eksempel når det gjelder bruk av data for å forbedre vår hjemmeside), eller begrense hvordan vi behandler dem (for eksempel hvis du finner ut at dataene er feil
  • Be om personlige data som brukes for å gi deg informasjon du har bedt om, behandle en ordre eller administrere kontoen din, eller vår klientforhold i et maskinlesbart format som du er kvalifisert til å overføre til en annen kontroller
  • Tilbakekalle samtykket til å behandle dataene dine for markedsføringsformål når som helst.

Vi kan muligens ikke godta en forespørsel om å slette dine personopplysninger, der det kreves at vi overholder en juridisk forpliktelse eller i forhold til en rettslig påstand.

Be om å vite hvilke personlige data vi har, slett personlige data, etc. kan gjøres gjennom vårt kontaktskjema for personvern.

Hvis du har en klage om vår behandling av dine personlige data, har du rett til å rapportere dette til Datatilsynet eller til Slettmeg.no

 

Hvordan kan vi gjøre endringer i denne personvernerklæringen?

Vi kan fra tid til annen oppdatere denne personvernerklæringen som svar på endrede juridiske, administrative og operasjonelle krav. Vi vil varsle deg om slike endringer (inkludert når de trer i kraft). Din fortsatte bruk av nettstedet etter at slike oppdateringer trer i kraft vil utgjøre aksept av disse endringene. Hvis du ikke godtar oppdateringer av denne personvernerklæringen, bør du slutte å bruke dette nettstedet.